Kontakt os på mail her eller ring
97 46 82 22

Om TDJ

Firma information - Om TDJ

Kontakt TDJ

TDJ Andersen K/S
Sønder Savstrupvej 22-24
Savstrup
DK-7500 Holstebro
Telefon: +45 97468222
Mobil: +45 40103064
Mail: tdj@tdj.dk

CVR: DK27098231
Bank/konto: 8117 – 1395461

kort med TDJs placering
Torben D J Andersen - Indehaver af TDJ.dk - Jordarmering.dk - Trafikgummi.dk - jordarmering.dk
Torben D. J. Andersen
Direktør og ejer

Daglig drift

Den daglig drift varetages Torben D J Andersen. I TDJ Andersen sælger vi trafikprodukter, armeringsprodukter, støbegummi og produkter til heste. Vi finder den bedste og mest optimale løsning til vores kunder og samarbejdspartnere. Det er ikke altid den dyreste løsning, som også er den bedste løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os, for yderligere købsinformation og vejledning.

Historik

Torben D. J. Andersen (Indehaver) startede som selvstændig i 1993, og har siden da drevet TDJ Andersen K/S fra firmaadressen. Torbens baggrund er bl.a. landbrugets DL uddannelse samt et LD tekniker diplom fra Nordisk.

TDJ Andersen K/S – selskabets grundlag bygger på fleksibilitet. Evnen til at arbejde løsningsorienteret, og at kunne omstille sig og træffe hurtige beslutninger. Dermed kan vi give vores kunder den bedst mulige vejledning, og de bedste løsninger indenfor vores arbejdsområde.

TDJ Andersen K/S er et velkonsolideret firma etableret i 1993, som gentagne gange har vist evne til, at udvikle nye kundevenlige koncepter og løsninger. En vigtig faktor som vi fortsat udvikler for, at gøre vores virksomhed til en stærk aktør på vore markeder. TDJ Andersen K/S har samhandel med Italien, Holland, Tyskland, Sverige, Finland, Island, Kina, USA og England.

TDJ Andersen K/S og TDJ Jordarmering.dk er kendetegnet ved;

  • Kompetent vejledning
  • Fair priser
  • Kvalitetsprodukter
  • Fleksibel samarbejde

Privatlivspolitik kan læses på: https://tdj.dk/omtdj/