Kontakt os på mail her eller ring
97 46 82 22

Om TDJ

Firma information - Om TDJ

Står du i mudder til anklerne, har din robotplæneklipper svært ved at komme rundt, eller er du træt at kørespor i din indkørsel?

TDJ Jordarmering tilbyder flere former for armeringsprodukter til bl.a. P-pladser, Græsarealer, Veje/Brandveje, Heste/Husdyr m.fl.
Lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning, til netop dit behov. 

Torben D J Andersen - Indehaver af TDJ.dk - Jordarmering.dk - Trafikgummi.dk - jordarmering.dk. Om TDJ - kontakt
Torben D. J. Andersen
Direktør og ejer

Daglig drift

Den daglig drift varetages Torben D J Andersen. I TDJ Andersen sælger vi trafikprodukter, armeringsprodukter, støbegummi og produkter til heste. Vi finder den bedste, og mest optimale løsning til vores kunder og samarbejdspartnere. Det er ikke altid den dyreste løsning, der er den bedste.
Du er altid velkommen til at kontakte os, for yderligere købsinformation og vejledning.

Historik

Torben D. J. Andersen (Indehaver) startede som selvstændig i 1993, og har siden da drevet TDJ Andersen K/S fra firmaadressen. Torbens baggrund er bl.a. landbrugets DL uddannelse samt et LD tekniker diplom fra Nordisk.

TDJ Andersen K/S – selskabets grundlag bygger på fleksibilitet. Evnen til at arbejde løsningsorienteret, og at kunne omstille sig og træffe hurtige beslutninger. Dermed kan vi give vores kunder den bedst mulige vejledning, og de bedste løsninger indenfor vores arbejdsområde.

TDJ Andersen K/S er et velkonsolideret firma etableret i 1993, som gentagne gange har vist evne til, at udvikle nye kundevenlige koncepter og løsninger. En vigtig faktor som vi fortsat udvikler for, at gøre vores virksomhed til en stærk aktør på vore markeder. TDJ Andersen K/S har samhandel med Italien, Holland, Tyskland, Sverige, Finland, Island, Kina, USA og England.

TDJ Andersen K/S og TDJ Jordarmering.dk er kendetegnet ved;

  • Kompetent vejledning
  • Fair priser
  • Kvalitetsprodukter
  • Fleksibel samarbejde

Privatlivspolitik kan læses på: https://tdj.dk/omtdj/

kort med TDJs placering

Kontakt TDJ

TDJ Andersen K/S
Sønder Savstrupvej 22-24
Savstrup
DK-7500 Holstebro
Telefon: +45 97468222
Mobil: +45 40103064
Mail: tdj@tdj.dk

CVR: DK27098231
Bank/konto: 8117 – 1395461