Kontakt os på mail her eller ring
97 46 82 22

Græsarealer

TDJ Græsarmering og Robotnet

RULLES UD OG KRAMPES FAST
Med TDJ Græsarmering og Robotnet, er du sikret et slidstærk og flot græsareal.

Græsset gror hurtigt op igennem både armering og net, og bliver en del af græssets rodnet, hvilket efterlader et flot, sundt og beskyttet græstæppe.

TDJ Græsarmering leveres i ruller, og kan anvendes alle steder hvor det bliver mudret i våde perioder.
Det rulles ganske enkelt ud på det fugtige område, og sikres med kramper. Dette sikre en let og hurtig etablering. Hvis der er permanent belastning kan man med fordel kombinere rullerne med TDJ Græsfliser på de mest belastede områder. 

TDJ Græsarmering - parkering - parkeringsplads, p-plads - armering til græsarealer fra jordarmering.dk
TDJ Græsarmering 10 og 14 mm - armering til græsarealer - fastmonteres med kramper. Jordarmering.dk

TDJ tilbyder græsarmering i både 10 og 14mm tykkelse, hvor 10mm er ideel til midlertidige behov eller let belastning. For permanente behov og til eksempelvis p-pladser, camping områder og lignende er 14mm at foretrække. Det hele er dog afhængig af jordtypen og dræningsevnen.   

TDJ Mat med huller til græsarealer. Undgå mudder og opkørte arealer. Jordarmering.dk
TDJ Robotnet Grovmasket til græsarealer græsarmering armering fra jordarmering.dk. Ved hjælp af robotnettet, kan din robotklipper forcere hældninger og ujævnheder. Fastholdes med kramper som tilkøbes.

TDJ Robotnet anvendes hvor der er periodisk belastning eller for at undgå at robotplæneklipperen kører fast, og virker både forebyggende og ved belastning. Det er en hurtig og enkel løsning til armering af græsplænen.