Kontakt os på mail her eller ring
97 46 82 22

Heste/Husdyr

Slip af med mudder med TDJ Jordarmering

Vi ved, at mudder er et stort problem i mange hestehold. Derfor tilbyder vi nu hurtige, prisbillige og fleksible løsninger, som alle kan være tilfredse med. Produkterne er specielt udvalgt til danske forhold og testet under ekstreme forhold.
TDJ Jordarmering tilbyder derfor 3 forskellige typer af jordarmering. Vi kan derfor altid finde en løsning, der passer specielt til dine behov – uanset om der er tale om et akut behov, ekstrem belastning eller et ønske om at forebygge fremtidige problemer.

Heste på mudderfri areal på TDJ Heavymat
TDJ heavymat - effektiv mod mudder og pløre

Den hurtige løsning! Kunststofmåtte til mudrede områder, der hurtigt afhjælper akutte problemer. Anbefales til mindre arealer – led, folde, mindre pladser, gangarealer osv. Måtterne kan flyttes rundt efter behov.

TDJ Mat med huller

TDJ Mat fås både med og uden huller. De kan i bund og grund det samme som vores Heavymat – det er blot Heavymat’en vi har brandet og solgt flest af. Måtterne er Ideelle til led, folde, mindre pladser, gangarealer osv. Måtterne kan flyttes efter behov.

Heste på underlag af TDJ Hit armering.

TDJ HIT Armering har ekstrem høj vandgennemtrængning, og anbefales til større områder med et stabilt, veldrænet underlag – eksempelvis rideanlæg, dressur- og springbaner, større pladser, ved stalden/løsdriften osv.