Kontakt os på mail her eller ring
97 46 82 22

Heste/Husdyr

TDJ Jordarmering til Heste/Husdyr

Vi ved, at mudder er et stort problem i mange hestehold. Derfor tilbyder vi nu hurtige, prisbillige og fleksible løsninger, som alle kan være tilfredse med. Produkterne er specielt udvalgt til danske forhold og testet under ekstreme forhold.

TDJ Jordarmering tilbyder derfor 3 forskellige typer jordarmering, til heste/husdyr. Vi kan derfor altid finde en løsning, der passer specielt til dine behov – uanset om der er tale om et akut behov, ekstrem belastning eller et ønske om at forebygge fremtidige problemer.

TDJ Heavymat græsarmering til heste og husdyr - undgå mudder - hestesti - mudderfri arealer. Jordarmering.dk
TDJ Heavymat - effektiv mod mudder og pløre - heste husdyr. Hurtig og let etablering

Den hurtige løsning! Kunststofmåtte til mudrede områder, der hurtigt afhjælper akutte problemer. Anbefales til mindre arealer – led, folde, mindre pladser, gangarealer osv. Måtterne kan flyttes rundt efter behov.

TDJ Mat uden huller fra Jordarmering.dk. Armering til heste og husdyr. Undgå mudder - Let og hurtig etablering.

TDJ Mat fås både med og uden huller. De kan i bund og grund det samme som vores Heavymat – det er blot Heavymat’en vi har brandet og solgt flest af. Måtterne er Ideelle til led, folde, mindre pladser, gangarealer osv. Måtterne kan flyttes efter behov.

TDJ Græsarmering til heste og husdyr. Hit armering til fold hestefold fra jordarmering.dk

TDJ HIT Armering har ekstrem høj vandgennemtrængning, og anbefales til større områder med et stabilt, veldrænet underlag – eksempelvis rideanlæg, dressur- og springbaner, større pladser, ved stalden/løsdriften osv.